Maastoleiri -24

Maastoleirimme koirakkopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, yhdistyksemme jäsenet etusijalla.

HAKU: 8 koirakkoa & JÄLKI: 10 koirakkoa

HINNAT:

Koirakkopaikat jäsenille: 95€ (sis. koulutuksen, majoituksen (la-su) sekä ruokailut (la päivällinen ja su aamiainen sekä myöhäinen lounas.)

Koirakkopaikat muille: 110€ (sis. edellä mainitut)

Kuuntelijat ruoan kanssa: 50€

Kuuntelijat ruoalla ja majoituksella: 70€

ILMOITTAUTUMINEN: 

kpky.sihteeri@gmail.com

Majoittautuminen

Leirille osallistujat majoittautuvat Jaalan Aurantolassa.

Mökit ovat 6-8 hengen mökkejä, joihin jokaiseen majoittuu enintään neljä koirakkoa.

Koirat voivat yöpyä sisällä, mutta on niillä oltava omat häkit.

Lisää tietoa mökeistä löydät TÄSTÄ


Hakukouluttajan esittely

Olen pitkänlinjan hakuharrastaja rotunani käyttölinjaiset airedalenterrierit. Vuosittain käyn koutsamassa muutaman kerran eri rotuyhdistyksissä ja pk-seuroissa.

Haun ohessa olen tehnyt airisteni kanssa myös metsäjälkeä ja ek:ta. Kaksi airistani ovat käyttövalioita hausta ja yksi myös jäljeltä.Nykyinen koirani on saanut aloluokan tulokset niin hausta , jäljeltä kuin ek:sta.. Eli olemme vasta alkutaipaleella, vaikka koirani on jo 5v..Hyvä esimerkki siitä , että ei ole kiirettä ja jokainen yksilö on oma persoonansa.

 Omassa koulutuksessani mutta myös muiden painotan hyvää suhdetta koiraan. Ilon kautta tehdään ja valitaan oikea ja sopiva palkka hyvästä suorituksesta. Ajatukseni on, että koira saa itse myös ratkaista metsässä asioita eikä mennä heti korjaamaan.
Nähdään siis toukokuussa. Alussa jokainen saa kertoa odotuksistaan leiristä ja kertoa koiriensa vahvuudet mutta myös ne heikoimmat kohdat. Myös itsestään.

 
- Eila Uusi-Kouvo

Jälkikouluttajan esittely

Olen vannoutunut jälkiharrastaja Anjalasta. Koiraharrastukseni alkoi vuonna 1971, jolloin sain ensimmäisen saksanpaimenkoirani. Omat jälkioppini sain aikanaan Matti Valjakalta ja Matti Ylöseltä SPL Kotkan alaosastossa toimiessani.

En ole ollut kovin kilpailuhenkinen ja niinpä keskityin enemmän jälkikokeiden järjestämiseen ja sitten myöhemmin jälkikoirien ohjaajien kouluttamiseen. Omille koirilleni olen saavuttanut tarvittavat tulokset muotovalionarvoa varten, ja sen lisäksi olen käynyt kokeissa muutaman vieraan koiran kanssa.

Tuomariksi valmistuin vuonna 1987, lajina jälki. Kokeita olen ollut järjestämässä vuodesta 1982 ja matka jatkuu. Vuonna 2006 olin SM-kilpailujen ratamestarina Kuusankoskella.

Kouluttajana olen toiminut kymmenellä eri leirillä, joissa eri palveluskoirarodut ovat tulleet tutuiksi. Eri yhdistysten jälkikouluttajana olen toiminut yli 30 vuotta.

Tervetuloa leirille!

Muistakaa aina, että hyvä jälkikoira on koirien aatelia.

- Laura Mäkelä